Välkommen till Bilgrossen! Köp och sälj din bil hos oss.

Om oss

Bilgrossen i Sverige AB har sedan sin etablering år 2014 med stolthet levererat över 10 000 fordon till våra uppskattade kunder. Vi arbetar oavbrutet för att erbjuda en samtida och bekväm bilköpsupplevelse som präglas av kvalitet och pålitlighet.

När du beslutar dig för att köpa din bil från oss, kan du alltid förvänta dig en köpupplevelse som inte bara är säker och pålitlig, utan även underhållande. Vi strävar efter att göra ditt bilköp minnesvärt.

Vi ser fram emot att vara din föredragna partner när du väljer din nästa bil, och vi är övertygade om att du kommer att uppskatta den professionella och samtidigt personliga service vi erbjuder på Bilgrossen i Sverige AB.

Vi har etablerat fruktsamma samarbeten med ledande finansinstitut och kan därför alltid erbjuda skräddarsydda finansieringsalternativ för din kommande bilaffär.

Med våra grundläggande värderingar - ärlighet, enkelhet och expertis - har vi framgångsrikt byggt upp en stark relation med våra kunder och säkerställt deras nöjdhet med sina bilköp. Vår atmosfär är präglad av en positiv anda som gör bilhandeln hos oss till en njutbar upplevelse.

Vi erbjuder alltid ett noga utvalt och varierat sortiment av fordon. Majoriteten av våra bilar är inköpta från företag, finans- och leasingbolag. Om du inte finner den bil du söker i vårt befintliga lager, är vi mer än beredda att bistå dig i jakten på din drömbil.

Vi är belägna i vår moderna anläggning på Måttbandsvägen 2, 187 66 TÄBY, där vi ser fram emot att välkomna dig och hjälpa dig hitta din nästa bil med samma engagemang och kvalitet som har präglat vår verksamhet sedan starten.

Sälj din bil till Bilgrossen

Att sälja din bil till Bilgrossen är en snabb och smidig process. Du behöver inte lägga ner tid och ansträngning på att annonsera, hantera förhandlingar och arrangera visningar för potentiella köpare. Låt oss göra jobbet!

Hos oss kan man alltid köpa till upp till 3 års garanti

Nyinkomna bilar i lager

    Kundomdömen

    Se vad våra tidigare kunder säger om oss